fbpx

Reviprost 'private label'
Maak uw eigen huismerk groot

De-natulier-voedingssupplementen-reviprost-private-label
De-natulier-voedingssupplementen-reviprost-private-label
De-natulier-voedingssupplementen-reviprost-private-label
De-natulier-voedingssupplementen-reviprost-private-label

Reviprost draagt bij tot de goede werking van de mannelijke klier

Hoe werkt Reviprost?

Mannen vanaf 45 moeten in het oog houden dat plassen niet “stotteren” wordt. De mannelijke klier ligt vaak aan de oorzaak van dit gekende mannenprobleem. Naarmate je als man ouder wordt, zal deze klier stilaan beginnen zwellen, waardoor het behouden van een normale plasfunctie de eerste bezorgdheid is. Geheel uit onwetendheid, maar ook uit schaamte, gaan enorm veel mannen zeer licht met deze problemen om en stellen ze een doktersbezoek uit.

De Reviprost® van Europreps is een zeer uitgebreide formule die de normale werking van de typisch mannelijke klier onder­steunt. Dankzij Cucurbita Pepo, beter gekend als pompoenpitten, zorgt Reviprost® voor het behoud van de normale gezondheid van de urinewegen, waardoor een gezonde plasfunctie kan behouden blijven. De toevoeging van Serenoa Repens, tevens gekend als Sabal of Zaagpalm, zorgt voor een behoud van de reproductieve functie. Ook Turnera Aphrodisiaca, in het Nederlands Damiaanblad genoemd, is een soort natuurlijk tonicum dat bijdraagt tot het fysiek uithou­dingsvermogen van de man en heeft ook sterke anti-oxida­tieve eigenschappen. Verder bevat Reviprost® ook Wilgenroosje, een sterke anti-oxidant waarvan nog maar recent de positieve werking ontdekt werd. Het gunstige effect op blaas en urinewegen wordt nog eens extra ondersteunt door de toevoeging van Echte Guldenroede of Solidago. Bovendien is Reviprost® een voedings­supplement van de derde generatie. Er werd namelijk Soja aan toegevoegd, wat volgens een recent onderzoek uit 2014 een zeer belangrijke troef is.

Kortom, Reviprost® is een alles omvat­tende sterke formule ter ondersteuning van de typische mannelijke klier en de urinewegen en zal het fysiek uithoudingsvermogen van de man zeker bijstaan. Bovendien bevat Reviprost® ook Zink. Een gezonde mannelijke klier bevat tienmaal zoveel zink als ander weefsel van het mannelijk lichaam. Zink draagt bovendien bij tot de instandhouding van het normale testosterongehalte in het bloed alsook tot een normale vruchtbaarheid en voortplanting. Reviprost® is dus een aanrader voor mannen boven de 45 die graag fysiek fit willen blijven.

Reviprost 'private label' - maak uw eigen huismerk groot !

De Reviprost formule van Europreps is al jaren een gevestigde waarde in natuurwinkels.  

Het draait al jaren heel goed omdat het puur natuur is én het werkt ! 

We gaan dit product nu op de markt brengen onder ‘private label’ – huismerk. Het zou de kroon op uw werk zijn om nu een eigen, degelijk product aan uw klanten te kunnen aanbieden. De klanten kunnen het niet online terugvinden waardoor ze genoodzaakt zijn bij jou terug te komen. 

Het is dus niet zomaar een product erbij halen, het is jouw eigen product op de markt brengen !

Het etiket/label kan volledig naar uw wensen worden ontworpen waardoor het uw huismerk wordt (logo/naam van de zaak, productnaam, …). Het blijft onze verantwoordelijkheid, maar het is nu aan jou om met de pluimen te  gaan lopen.

Samengevat :

1. Wij ontwerpen samen uw private label 
2. Wij leveren afgewerkte potjes (60 caps) met uw private label
3. Bepaal zelf de publieksprijs

Contacteer ons voor bijkomende informatie.

Samenstelling

Serenoa repens (Zaagpalm/Sabal)
HELPT BIJ HET BEHOUD VAN DE REPRODUCTIEVE FUNCTIE

Wilgenroosje
BEVORDERT HET FYSIEKE WELZIJN

Turnera Aphrodisiaca
VERHOOGT DE FYSIEKE UITHOUDING

Pompoenpitten
VOOR EEN NORMALE FUNCTIE VAN URINEWEGEN

Echte Guldenroede, Soja-extract
HEEFT EEN POSITIEF EFFECT OP DE BLAAS