fbpx

Als kleine jongen had ik een passie voor vliegen. Urenlang keek ik naar de lucht en droomde ik ervan om lijnpiloot te worden. Een passie en een droom die nooit zou verdwijnen. Maar zoals het leven vaak loopt, maakte ik andere keuzes en kan ik intussen terugblikken op een carrière van 25 jaar bij de Rijkswacht en Federale Gerechtelijke Politie. Intussen oefende ik mijn hobby als privépiloot uit. Een mooie combinatie, maar toch bleef de droom aanwezig.

Onder het motto ‘je kan alleen maar spijt hebben van de dingen die je niet hebt gedaan’ ben ik kort na mijn 40ste verjaardag gestart aan mijn opleiding tot lijnpiloot. Met trots kan ik zeggen dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

De-Natulier-Gert-Verhoeven-piloot

Gert Verhoeven

Als lijnpiloot, partner en vader van 4 kinderen zou je denken dat er in mijn agenda geen vrije dag meer te vinden is. Toch heb ik door mijn job als lijnpiloot het geluk gehad om in de vrachtsector te belanden waarbij we nog relatief veel vrije tijd overhouden. Zodoende was ik begin 2019 op zoek naar een bijkomende uitdaging. Een activiteit waar ik 100 % kon achterstaan.

Via een goede vriend en tevens zaakvoerder van het bedrijf Europreps uit Lier, werd ik ondergedompeld in de wereld van de voedingssupplementen. Het bedrijf Europreps was reeds jaren een vaste waarde in een groot aantal natuurwinkels en het was een eer om vanaf dat ogenblik als enige vertegenwoordiger de producten van Europreps B2B aan de man te brengen. Een tweede passie was geboren!

Ik had nooit gedacht dat de verkoopactiviteiten en de sociale contacten zo verslavend zouden zijn. Beetje bij beetje begon mijn netwerk zich uit te breiden. Ondertussen is De Natulier ook B2B verdeler geworden voor de nieuwe Belgische gelaatsverzorgingslijn van Aloë Vera, het afslanktoestel Lipo Countour van Dermedics én de Beauty Gun van Coolifting.

Aanvankelijk zijn we gestart onder de commerciële naam ‘Aerovicus’, verwijzend naar mijn luchtvaartactiviteiten. Ten gevolge van de groei van het bedrijf voelden we aan dat er nood was aan een naam die nauwer aansluit bij de aangeboden producten. Zo is in 2020 de naam ‘De Natulier’ ontstaan : Natuurlijk. Mooi. Gezond met Lier als uitvalsbasis.

Heden kunnen we meerdere natuurwinkels, schoonheidssalons en afslankcentra tot onze trouwe klanten rekenen.