fbpx

Natuurlijke Afslankformule 'private label'
Maak uw eigen huismerk groot

Anja Dewachtere
Anja Dewachtere
Schoonheidssalon Z. Bigatti - Beringen
Lees verder
Ik verkoop de afslankformule nu al een tijdje en het draait zeer goed. De klanten hebben mooi resultaat en zijn zeer tevreden. Ik merk dat ook aan het feit dat klanten en terugkomen om het product opnieuw aan te kopen. Bovendien is het een perfecte ondersteuning, samen met mijn proteïnen dieet dat ik aanbiedt.
Jan
Jan
Zaakvoerder schoonheidsinstituut
Lees verder
Zeer aangename communicatie en altijd snelle reactie. Prima service en ook veel bruikbare aanbevelingen qua marketing en communicatie.
Kitty Goedgezelschap
Kitty Goedgezelschap
zaakvoerder afslankcentrum Bodykuur – Schoten
Lees verder
Sinds een jaar zijn we afnemer van de natuurlijke afslankformule private label en de Revicyl Instant. De natuurlijke afslankformule werkt optimaal in combinatie met één van onze andere afslankbehandelingen. De Revicyl Instant is een ideale gezonde booster om de eventuele mentale en fysieke dipjes tijdens een afslankkuur op te vangen. Onze klanten zijn zeer enthousiast over de afslankformule en de Revicyl Instant. De communicatie met Gert van De Natulier verloopt steeds heel vlot en hij doet er alles aan om ons de nodige service te bieden.
Franco en Isabel Roselli
Franco en Isabel Roselli
zaakvoerders huid - haar - en Afslankspecialist Roselli in Maasmechelen
Lees verder
Zeer professioneel aanpak en verhandeling van bestelling tot levering. Aangenaam verrast van enthousiasme en kennis voor promotie van zowel het product als ons als klant. Proficiat
Ilse
Ilse
Ilses Wellnesspleintje
Lees verder
Heel sympathieke ondernemer,, vriendelijk, betrouwbaar, uitstekende service en goede producten. Een top firma!
Marianne
Marianne
Schoonheidssalon Marianne
Lees verder
Professionele, vlotte en betrouwbare service. Zeer klantvriendelijk !
Previous
Next
natuurlijke afslankformule private label
Natuurlijke afslankformule private label

Hoe werkt de natuurlijke afslankformule ?

De natuurlijke afslankformule is een gezond afslankmiddel dat reeds vele afslankrages met succes heeft doorstaan! Wat is nu het grote geheim van deze formule ? Het laat uw lichaam reageren zoals het deed toen u 20 was ! Onderzoek heeft uitgewezen dat na het dertigste levensjaar het lichaam meer moeite heeft met het verbranden van vetten. Het aminozuur Arginine is in staat uw vetverbranding weer in een hogere versnelling te zetten. Deze natuurlijke afslankformule bevat een hoge dosering van deze slankmakende stof Arginine.

Arginine is een aminozuur dat bij kinderen verant­woordelijk is voor de groei van het lichaam. Het stimuleert de afscheiding van groeihormonen door de hypofyse zodat weefsels, organen en botten zich goed kunnen ontwikkelen. Als het lichaam eenmaal volgroeid is stopt de afgifte van dit hormoon. In de plaats daarvan produceert de hypofyse een nieuwe stof die een belangrijke rol speelt bij het verbranden van overtollige vetten. Helaas is de aanmaak ontoereikend om ons over­vloedige voedingspatroon in goede banen te leiden. Een goede manier om na uw dertigste overgewicht te bestrijden of te voorkomen is dan ook : extra Arginine.

Geen honger

Eén capsule levert voldoende Arginine op om de vetverbranding in een hogere versnelling te zetten. Bovendien is het een prettige methode om zonder honger af te vallen. U mag immers drie maal­tijden per dag blijven gebruiken. U wordt dus tijdens het afslanken niet geplaagd door een knagend hongergevoel. Uiteraard spreekt het voor zich dat de resultaten van de afslankformule enorm kunnen versneld worden als we dit gebruiken als aanvulling aan een dieet, sporten, kortom gezond leven. Als we brood en aardappelen laten, en veel vis, gevogelte en groenten eten, in combi­natie met de natuurlijke afslankformule vliegen de kilo’s er af !

Complete afslanker

De natuurlijke afslankformule bevat nog vele natuurlijke ingrediënten die het slank­makend effect van Arginine versterken. Guarana en Groene Thee zijn toegevoegd om het gewichtsmanagementsys­teem van het lichaam te ondersteunen. Bovendien heeft Groene Thee, samen met Guargom, de extra functie dat het de instandhouding van het cholesterolgehalte in het bloed normaliseert. Het gaat stuk voor stuk om kruiden die de stofwisseling bevorderen, de stoelgang verbeteren, het spijsverteringskanaal reinigen of de trek in tussen­doortjes verminderen. Het is dan ook een ideale afslankformule voor iedereen die de dertig gepasseerd is ! Deze krachtige afslankformule verjongt immers als het ware de spijsver­tering, zodat overtollige vetten niet meer voor problemen zorgen.

Samenstelling

AFSLANKFORMULE

Groene Thee, L-Arginine, Guarana
HELPT DE VETVERBRANDING OP TE VOEREN

Guargom, Guarana
HELPT HET HONGERGEVOEL TE ONDERDRUKKEN

Cascara, Citroen melisse, Plantago
HELPT DE DARMTRANSIT EN SPIJSVERTERING TE BEVORDEREN

Groene Thee, Guarana
HELPT JE AAN EXTRA ENERGIE

Boldo
HELPT HET LICHAAM TE ZUIVEREN EN GIFSTOFFEN TE ELIMINEREN

Natuurlijke afslankformule 'private label' - maak uw eigen huismerk groot !

De Natuurlijke Afslankformule formule van Europreps is al jaren een gevestigde waarde in natuurwinkels.  

Het draait al jaren heel goed omdat het puur natuur is én het werkt ! 

De planten- en kruidenmix, in te nemen door middel van capsules, stimuleert de vetverbranding, vermindert het hongergevoel, stimuleert de darmtransit en geeft extra energie.

Gezien mensen in een afslankingskuur regelmatig last hebben van constipatie/obstipatie kan deze afslankformule zeker verlossing brengen.

We gaan dit product nu op de markt brengen onder ‘private label’ – huismerk – voor handelszaken die begaan zijn met gezondheid. Het zou de kroon op uw werk zijn om nu een eigen, degelijk product aan uw klanten te kunnen aanbieden. De klanten kunnen het niet online terugvinden waardoor ze genoodzaakt zijn bij jou terug te komen. 

Het is dus niet zomaar een product erbij halen, het is uw eigen product op de markt brengen !

Het etiket/label kan volledig naar uw wensen worden ontworpen waardoor het uw huismerk wordt (logo/naam van de zaak, productnaam, …). Het blijft onze verantwoordelijkheid, maar het is nu aan jou om met de pluimen te  gaan lopen.

Samengevat :

1. Wij ontwerpen samen uw private label 
2. Wij leveren afgewerkte potjes (60 caps) met uw private label + toogdisplay
3. Bepaal zelf de publieksprijs

Contacteer ons voor referenties, bijkomende informatie en prijzen.

Neem nu contact op