fbpx

10 jaar jonger in 5 minuten
met de Beautygun van Coolifting !

Het concept

De Coolifting pistolen schieten onder hoge druk een krachtige CO2-straal van een zeer lage temperatuur (-20 gradenºC ) op de gezichtsweefsels.
Die straal wordt gecombineerd met een extreem hoge concentratie aan geatomiseerde actieve stoffen (hyaluronzuur, peptiden, glycerine en gehydroliseerde tarweproteïnen). Het is de snelste en spectaculairste behandeling die er bestaat om de strijd aan te gaan met de gevolgen van het ouder worden en stelt de behoefte aan een facelifting jaren uit.

De Coolifting beautygun is een intense behandeling van 5 minuten die apart of als supplement bij elke gelaatsverzorging ingezet kan worden.

De hele behandeling verloopt pijnloos en is 100% veilig.

De resultaten

De CooLifting behandeling geeft onmiddellijk resultaat (lifting): de huid wordt gladder, oppervlakkige rimpels verdwijnen en diepe rimpels vervagen. Met een langdurig verjongend effect tot gevolg. Een totale anti aging kuur bestaat uit 8 behandelingen gaande over 8 weken. Daarna is er een onderhoud aangewezen van 1x in de 4 tot 6 weken.

De-natulier-coolifting-beauty gun

De toepassing

De dermis bestaat  30% uit collageen. Al van ons 20 ste levensjaar neemt jaarlijks de productie van collageen af met 1% , waardoor je rond je 30 ste de eerste tekenen van veroudering begint waar te nemen. De reden hiervan is dat de fibroblasten (collageenfabriekje) minder actief worden om collageen en elastine aan te maken . Je huid verliest zijn volume en stevigheid.

De combinatie van de koude CO2-straal onder hoge druk en de geatomiseerde actieve stoffen veroorzaakt:

Paradoxale vaatbeweging: Vaatvernauwing gevolgd door vaatverwijding van de microbloedsomloop waardoor de dermis voedingsstoffen ontvangt en de fibroblastcellen in de huid opnieuw geactiveerd worden.
Wanneer ze een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit.

Cryoforese en baroforese: De combinatie van de koude en de hoge druk op de huid zorgt ervoor dat de actieve stoffen van CooLifting diep doordringen en de effecten ervan exponentieel toenemen.

Cryo-carboxytherapie: De CO2-straal van een zeer lage temperatuur en onder hoge druk activeert de microbloedsomloop. Dit stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en zorgt ervoor dat de weefsels meer zuurstof krijgen.

Thermische schok: Stimulatie van de onderliggende weefsels. Die weefsels hebben normaal gezien een temperatuur van ongeveer 36 ºC. De plotselinge extreme koude van het CooLifting pistool veroorzaakt een onmiddellijke en diepgaande reactie van de huid.

Waarom meerdere behandelingen?

Na iedere behandeling maken de fibroblasten nieuw collageen en elastine aan en worden deze terug op actief gezet zoals 10 jaar geleden . Door meerdere behandelingen toe te passen voor een langere periode wordt deze piek zo lang mogelijk aangehouden om zoveel mogelijk collageen en elastine aan te maken.

De 4 tot 6-wekelijkse onderhoudsbeurten zijn nodig omdat de huid zich elke 4 weken vernieuwt. De fibroblasten worden na verloop van tijd weer minder of  inactief met als gevolg huidveroudering , het blijft dus nodig om deze na de kuur te blijven stimuleren voor collageenaanmaak en de huidveroudering stop te zetten . Ook raden we het gebruik van de CooLifting Daily gel cream aan met een hoge dosis hyaluronzuur en vitamines om je huid van de de juiste actieve ingrediënten te voorzien.

De huid heeft als het ware dat extra zetje nodig om er jong en fris uit te blijven zien.

De-natulier-coolifting-beauty gun
De-natulier-coolifting-beauty gun

Niks dan voordelen voor jouw salon

 • Onmiddellijk resultaat
 • Investering snel terugverdiend
 • Europees toestel met 1 jaar garantie
 • Korte behandeling
 • Kan in andere behandelingen geïntegreerd worden

Starterspakket

 • Coolifting koffer
 • Coolifting Beauty Gun
 • Coolifting Beauty Gun basisstation + lader
 • Behandelkit met 50 behandelingen
 • Stand up banner
 • Marketingmateriaal
 • Gebruikershandleiding
 • Vermelding op de website

Neem nu contact op