fbpx

Nieuwe Belgische gelaatsverzorgingslijn van Aloë Vera
met 100 % puur extract

Het nieuwe Belgische merk ALOE VERA omvat een complete, compacte verzorgingslijn voor het gelaat bestaande uit 100 % puur Aloë Vera Extract.

De producten zijn dermatologisch én klinisch getest, wat zeer uitzonderlijk is (maar niet getest op dieren). Dus alle positieve eigenschappen zijn zwart op wit bewezen door middel van deze tests.

Door de genezende en vocht inbrengende eigenschappen van de plant verzorgt en verbetert Aloë Vera alle huidtypes :

  • Verjongt de huid door de celdeling te versnellen, dode huidcellen af te stoten en nieuwe weefsels op te bouwen
  • Vertraagt het verouderingsproces en biedt een oplossing voor de onzuivere huid door de extreme ontgiftende en reinigende werking
  • Vermenigvuldigt de productie van de fibroblastcellen 6 tot 8 keer
  • Natuurlijke hydratatie en vertraging van het verdampingsproces
  • Hypoallergeen en niet-comedogeen
  • Extreme voeding voor de huid boordevol vitaminen, mineralen, aminozuren en antioxidanten
  • Helpt de onzuivere huid, de droge huid, de rijpere huid en de probleemhuid (eczeem, couperose, acné, rosacea…)

Naargelang het huidtype is er de keuze tussen de lijn voor de droge tot normale huid en de lijn voor de gemengde tot vette huid.

Dit product wordt de nieuwe revelatie op de Belgische schoonheids- en verzorgingsmarkt. Het is het beste Aloë Vera product dat momenteel op de markt beschikbaar is, want uw klanten verdienen uiteraard enkel het beste !

Alle producten worden vervaardigd zonder parfum, alcohol, chemische conserveermiddelen, minerale olie (aardolie), chemische kleurmiddelen of andere bekende hoog allergene stoffen.

Er wordt geen minimum aankoop hoeveelheid verwacht, geen contract, geen verbintenis of wat dan ook. Teneinde u te helpen bij de introductie naar uw klanten toe zijn verschillende mooie opstartacties ter beschikking waarbij de cabinehoeveelheden voor uw winkel, apotheek of salon telkens gratis zijn bij de aankoop van een aantal producten.

Bij eventuele interesse zijn we heel graag bereid, geheel vrijblijvend, de producten aan u persoonlijk te komen voorstellen. Bovendien kan U (gratis) van een gelaatsverzorging komen genieten in ons salon in Beringen teneinde de goede werking van ons product zelf te ondervinden.

Contacteer ons voor prijzen en bijkomende informatie.

Neem nu contact op

De-natulier-aloe-vera-logo